صدور حکم پرونده قاچاق سازمان یافته در گمرک بازرگان هراز به طرف تهران یکطرفه شد هشدار به مسافران نوروزی؛ بازگشت را به لحظات آخر تعطیلات موکول نکنید مجروح شدن ۷۶ هزار نفر در تصادفات نوروزی مرکز رسانه قوه قضاییه: درگذشت حجت‌الاسلام نیری بر اثر بیماری بوده‌است سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور

سازمان هواشناسی هشدار داد

کارشناسان سازمان هواشناسی ضمن هشدار درباره رگبارهای دو روز آینده در برخی نقاط کشور بخصوص سواحل جنوب شرقی تاکید کردند تغییرات جوی در این مناطق باعث متلاطم شدن دریا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  ورود سامانه‌ جدید بارشی از جنوب غربی طی 24 ساعت گذشته به کشورمان باعث ایجاد رگبارهای پراکنده در اغلب نقاط جنوبی کشور می‌شود؛ به این ترتیب که این تغییرات رگبار، رعد و برق، تندبادهای لحظه‌ای و احتمال بارش تگرک را در مناطق مرتفع کشور درپی دارد.

 

کارشناسان سازمان هواشناسی در این زمینه نسبت به مواج شدن دریا در مناطق ساحلی نیز هشدار داده و معتقدند در برخی مناطق ساحلی بخصوص در مناطق شرقی خلیج فارس شناورهای صیادی باید نسبت به رعایت نکات امنیتی دقت عمل بیشتری داشته باشند.

 

در این زمینه نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد امروز (شنبه 18 آبان‌ماه) نیمه جنوبی کرمان، شرق و جنوب استان فارس، هرمزگان و سواحل این استان درکنار بخش‌های شرقی خلیج فارس و جزایر شاهد بارندگی‌هایی حداکثر تا 60 میلیمتر خواهند بود که این بارندگی‌ها در برخی مناطق مرتفع می‌تواند به صورت تگرگ باشد.

 

 

این درحالی است که حرکت سامانه بارشی یاد شده به سمت سایر نقاط کشور باعث می‌شود فردا یکشنبه نیز مناطق یاد شده اگرچه شاهد بارندگی‌های پراکنده هستند اما رفته رفته از اواخر وقت همان روز تراکم ابرها کاهش یافته و حداکثر بارش به حدود 30 میلیمتر می‌رسد.

 

اصلی‌ترین پدیده جوی در مناطق یاد شده علاوه بر افزایش بارندگی را می‌توان به آبگرفتگی معابر عمومی، جاری شدن روان آب، احتمال طغیان آب رودخانه‌های فصلی و متلاط شدن دریا است.

 

توصیه کارشناسان براین است که افراد هنگام تردد از حاشیه رودخانه‌های فصلی و روان‌آب ها دقت عمل بالایی داشته باشند و به هیچ عنوان در این مناطق اقامت نداشته باشند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر